Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Ειδική κατηγορία - Νηστίσιμα arrow Κουλουράκια-μπισκοτάκια πορτοκαλιού
Κουλουράκια-μπισκοτάκια πορτοκαλιού Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από conan30   
Παρασκευή, 22/10/10
mpis_port1_420
Ειναι μια πολυ ευκολη συνταγη με δοκιμασμενα αποτελεσματα για πεντανοστιμα κουλουρακια χωρις πολλες θερμιδες. Η παραπανω συνταγη βγαζει περιπου 80 κουλουρακια και δεν καταλαβαινει κανεις οτι ειναι νηστισιμα.
Υλικα:
  • 2 ποτηρια νερου καλαμποκελαιο.
  • 1 ποτηρι νερου πορτοκαλαδα (φυσκος χυμος).
  • ξυσμα απο 1 -2 πορτοκαλια.
  • 1 φακελακι μπεικιν παουντερ.
  • 1 κουταλακι γλυκου σοδα διαλυμενο στο φυσικο χυμο.
  • 1 1/2 ποτηρι νερου ζαχαρη.
  • 3 βανιλιες.
  • αλευρι για ολες τις χρησεις, οσο παρει (περιπου 1 κιλο και κατι)
Εκτελεση:
  • Βαζουμε ολα τα παραπανω υλικα ΕΚΤΟΣ απο το αλευρι και τα ανακατευουμε.
  • Ριχνουμε σιγα σιγα το αλευρι και αρχιζουμε να ζυμωνουμε μεχρι η ζυμη να γινει ευκολοπλαστη.
  • Παιρνουμε ενα μερος απο τη ζυμη και την ανοιγουμε σε παχος 1 εκ.
  • Χρησιμοποιωντας κουπ πατ, δινουμε σχημα στα κουλουρακια μας και τα βαζουμε στο ταψι.
  • Ψηνουμε τα κουλουρακια σε προθερμασμενο φουρνο στη λειτουργια αερα, στους 180 βαθμους για 15-20 λεπτα.
mpis_port2_420

Μπορειτε επισης,να τα διακοσμησετε:

  • να τα γεμισετε με μαρμελαδα
  • 2 να λιωσετε ετοιμο γλασσο σοκολατας να τα βουτηξετε μεσα, να τα ακουμπησετε σε λαδοχαρτο μεχρι να σταθει η σοκολατα και να ριξετε απο πανω τους μαυρη ή χρωματιστη τρουφα

Καλη επιτυχια!!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (17) | Εμφανίσεις: 11820
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 26-11-2010 10:19
 
Tha dokimastoun amesa. Mou 8umizoun polu ta koulourakia portokaliou ths giagias mou ths Krhtikias, ma nomizw oti ekeinh xrhsimopoiouse elaiolado.
 
blueberry

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 27/10/10 )