Έχει υποβληθεί από conan30
|
Τετάρτη, 27/10/10 |
Υλικά - 3 πιπεριες πολυχρωμες (κοκκινη, κιτρινη, πρασινη) κομμενες σε κυβους
- 1 κρεμμυδι ξερο κομμενο σε κυβους
- 3 κρεμμυδακια φρεσκα ψιλοκομμενα
- 2 ντοματες κομμενες σε κυβους ή 1 κονσερβα ντοματακια
- 1/2 κονσερβα μανιταρια
- λιγο ντοματοχυμο
- δυοσμο
- μαιντανο
- 3 σκελιδες σκορδο
- αλατι, πιπερι
- ριγανη ή θυμαρι
- λιγο ξυδι
- λαδι
- νερο
- 2 σακουλακια ρυζι μακρυκοκο (uncle ben's) που ειναι μεριδες, 10' βρασιμο
- κοτοπουλο ή χοιρινο κρεας, κομμενα σε κυβους
Εκτελεση - Βαζουμε σε ενα βαθυ και μεγαλο τηγανι λιγο λαδι και σωταρουμε τα κρεμμυδια, το σκορδο, τις πιπεριες, τα μανιταρια, και στη συνεχεια το κρεας που θα εχουμε επιλεξει.
- Ριχνουμε τις ντοματες, τον ντοματοχυμο, το δυοσμο, μαιντανο, πιπερι, ριγανη ή θυμαρι, 3 κουταλιες ξυδι, λιγο νερακι και τα αφηνουμε να σιγοβρασουν.
- Στη συνεχεια συμπληρωνουμε νερακι, ριχνουμε το ρυζι και το ανακατευουμε συνεχεια για να μην μας κολλησει, συμπληρωνοντας κατα διαστηματα λιγο λιγο νερακι μεχρι να γινει το ρυζι και να μεινει με τη σαλτσουλα του.
- Στο τελος ριχνουμε και το αλατι
Μπορειτε να παραλειψετε το κρεας και να το φατε σκετο, ειναι πολυ νοστιμο Καλη επιτυχια!!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 6750 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 28/10/10 )
|