Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Κότσι χοιρινό με πατάτες φούρνου
Κότσι χοιρινό με πατάτες φούρνου Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από PANELE   
Τετάρτη, 20/10/10
dsc02860_420
Ένα πολύ εύκολο και σίγουρα πολύ γευστικό φαγητό
Υλικά
  • Κότσια χοιρινά όσα θέλετε
  • Πατάτες κομμένες για τον φούρνο
  • Σκελίδες σκόρδου κομμένες σε φέτες
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση (Έτσι απλά)
  • Σε ένα ταψί βάζουμε τα κότσια και το κάθε κότσι το μαχαιρώνουμε βαθιά σε 2 σημεία και μέσα μπίχνουμε το σκόρδο και  ρίχνουμε αλάτι και αρκετό πιπέρι. Κάνουμε έτσι όλα τα κότσια
  • Προσθέτουμε στο ταψί λίγο νερό και λίγο ελαιόλαδο και το βάζουμε στον φούρνο στο πιο δυνατό
  • Μετά από 40 περίπου λεπτά το γυρίζουμε από την άλλη μεριά, προσθέτουμε τις πατάτες, τις αλατίζουμε, συμπληρώνουμε αν χρειάζεται λίγο νερό ακόμη και ξανά στον φούρνο για άλλα 40 περίπου λεπτά.
  • Μόλις πιάσει κρούστα το κότσι το σκεπάσουμε το ταψί με ένα αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμη 1 ώρα περίπου

  Πολύ εύκολο ξεκούραστο και ιδανικό για το Κυριακάτικο τραπέζι


Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 38853
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 24-10-2010 16:10
 
Εκτός από το σκόρδο που είναι όντως απαραίτητο, αλειψέ το και με μουστάρδα πριν το βάλεις στο φούρνο και πρόσθεσε και λίγο δενδρολίβανο! Γίνεται εξαιρετικό!
 
linmak88
2. 25-10-2010 09:37
 
Τοσο απλο και τοσο νοστιμο.Μπραβο Panele λαχταριστο ειναι!!!
 
margarita79
3. 26-10-2010 19:10
 
PANELE πολύ λαχταριστό το πιάτο σου. Το κότσι μου αρέσει πολύ και το δικό σου φαίνεται εξαιρετικό. Μπράβο
 
voula

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 24/10/10 )