Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μπακαλιάρος κροκέτες Νο.02 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από Constance   
Σάββατο, 23/10/10

Την συνταγή αυτή την κάνει η μαμά μου σε κάθε, σχεδόν, τραπέζι που κάνει. Είναι απλή και πάντα κερδίζει επαίνους από όλους όσους τη δοκιμάζουν. Δοκιμάστε τη και δεν θα χάσετε!!

Υλικά
  • 500 γραμ. ξαλμυρισμένο & καθαρισμένο μπακαλιάρο
  • 2 κρεμμύδια ξερά
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1/2 ματσάκι άνηθο
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό
  • 330 ml μπύρα
  • 250 γραμ. φαρινάπ
  • πιπέρι
Εκτέλεση
  • Αναμιγνύουμε τα υλικά ώστε να έχουμε ένα παχύρρευστο χυλό. 
  • Αφήνουμε το χυλό να ξεκουραστεί για περίπου 20 λεπτά και τηγανίζουμε κουταλιές σε καυτό λάδι.

Κάθε φορά βουτάμε το κουτάλι σε νερό πριν πάρουμε την επόμενη κουταλιά από το χυλό


Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 7704
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 28-10-2010 01:09
 
Αχ ωραίο!
 
Marinaki

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 27/10/10 )