Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρνάκι Μαροκινό Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από linmak88   
Τρίτη, 09/11/10

 Ένα κυριακάτκο φαγητό γεμάτο μυρωδιές και πλούσια γεύση!

Υλικά:
  • 1,5 κιλό αρνάκι σε μερίδες
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 2 κουταλάκια κόλιανδρο σε σκόνη
  • 2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο φρέσκο ή ξερό
  • 2 κουταλάκια πάπρικα
  • 2 κουταλάκια κύμινο
  • 1 κουταλάκι κανέλα
  • 2-3 ντομάτες στον τρίφτη
  • 1/2 κούπα ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:

Μαρινάρουμε από το βράδυ το αρνάκι μας με όλα τα υλικά και την άλλη μέρα το μεταφέρουμε στη γάστρα μας και με κλειστό το καπάκι της γάστρας το σιγοψήνουμε για 3 ώρες περίπου!

Σερβίρουμε με λευκό πιλάφι!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 4874
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 12-11-2010 13:57
 
γεια σου βρε Λίνα , τα κατάφερες να μας ...ταξιδέψεις πάλι...!!!
 
pastaflora
2. 16-11-2010 07:26
 
:upset :upset Η μαρινάρα φαίνεται δυνατή!!! Πρέπει να είναι ταξιδιάρικο πράγματι
 
mariaZ
3. 16-11-2010 11:40
 
Φαίνεται Μαράκι αλλά δεν είναι πολύ πικάντικο, κατά ένα περίεργο τρόπο έχει καταπληκτική γεύση! Όνειρο σου λέω!!!!!!!! :zzz
 
linmak88

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 12/11/10 )