Υλικά: - 4 μεγάλα αβγά
- 1 μαργαρίνη(250 γρ.)
- 1,5 κούπα ζάχαρη
- 1 πακέτο αλεύρι farina up(500 γρ.)
- 1 κουτ/κι του γλυκού baking powder
- 1 κουταλιά της σούπας (κοφτή) κανέλα
- ½ κουτ/κι του γλυκού γαρύφαλλο
- 2 κούπες με τριμμένο λωτό(περίπου 3 μεγάλοι ώριμοι λωτοί)
- 1 κούπα χοντροκοπανισμένα καρύδια ή φουντούκια
Εκτέλεση: - Χτυπώ στο μίξερ για 5 λεπτά τα 7 πρώτα υλικά.
- Προσθέτω και τους λωτούς μαζί με τα καρύδια.
- Βουτυρώνω - αλευρώνω μια φόρμα (28-30 εκ.) και ψήνω στην αντίσταση (μεσαία σκάλα) στους 175˚C για 50 λεπτά.
- Αφήνω ακόμα το κέικγια 10 λεπτά σε σβησμένο φούρνο και σερβίρω, πασπαλίζοντας το με ζάχαρη άχνη.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 12033 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |