Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ζαμπονομπουρεκάκια Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από flo   
Τετάρτη, 17/11/10
Υλικά
  • Ζαμπόν
  • Φέτα
  • Μπεσαμελ
  • αλεύρι
  • αυγό
  • γαλέτα
Εκτέλεση
  • Ανάλογα την ποσότητα χρειαζόμαστε και τα ανάλογα υλικά δηλ ανάλογα πόσα τεμάχια θέλουμε,  ανακατεύουμε μπεσαμ με φέτα (η μπεσαμελ να είναι αρκετά σφιχτή)
  • βάζουμε μια κουταλιά σε κάθε φέτα ζαμπόν και τυλίγουμε σε πουράκι
  • Παναρουμε σε αλεύρι – αυγό- γαλέτα και τα αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξουν
  • Τηγανίζουμε σε καυτό λαδί μέχρι να ροδίσουν 
Τα ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί
Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 9118
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (6)
1. 19-11-2010 21:18
 
μμμμ ακούγεται πολύυυυυυυυυυ νόστιμο!!!!!
 
mariaZ
2. 20-11-2010 16:05
 
και πολύ εύκολα !!!!!!!!!!!! :)
 
flo
3. 20-11-2010 18:34
 
Για σταθείτε παιδιά γιατί είναι εύκολο? Εγώ το βλέπω πολύ δύσκολο...!!! Χωρίς φύλλο κατ΄αρχήν; πως θα τυλιχτεί να ...παναριστεί? Δεν αμφιβάλλω πως είναι πεντανόστιμα....μμμ... γιαμ..γιαμμ.. αλλά πολύ δυσκολα τα βλέπω... παιδάκι μου,, για πέτα μας και καμιά.... εξήγηση...τεχνικής...ψησίματος...!!!
 
pastaflora
4. 20-11-2010 21:55
 
Από την στιγμή που τα παναρεις καλά να τυλιχτούν μέσα στο αβγό και την φρυγανιά να θωρακιστούν και τα αφήσεις μέσα στο ψυγείο να σφίξουν μετά σε τηγανάκι ….ισα ισα το τηγανίζεις να λιώσει μέσα το τυρί και να ροδίσει δεν θέλουν πολύ ελάχιστο μπορώ να πω !!!!
 
flo
5. 21-11-2010 13:48
 
Τα έχω φάει και είναι πραγματικά πολύ ωραία. Μπράβο flo καλά που μου τα θύμισες
 
voula
6. 21-11-2010 20:29
 
ευχαριστω !!!!! :)
 
flo

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 29/11/10 )