Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Πουλερικά και κυνήγι arrow Κοτόπουλο φιλέτο με philadelphia, πιπεριά Φλωρίνης, λευκό κρασί και μουστάρδα
Κοτόπουλο φιλέτο με philadelphia, πιπεριά Φλωρίνης, λευκό κρασί και μουστάρδα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από Lydia   
Τετάρτη, 24/11/10

Μια πολύ νόστιμη συνταγή όπου το κοτόπουλο γίνεται πολύ ζουμερό.

Υλικά
  • 2 στήθη κοτόπουλο κομμένα σε μπουκίτσες
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 2 κσ μουστάρδα καλής ποιότητας
  • 1 κσ worchester sauce
  • 200γρ.philadelphia balance
  • 100 γρ. πιπεριές Φλωρίνης ή και παραπάνω
  • 1 κσ βιτάμ ή βούτυρο
  • 1 κσ βαλσάμικο
  • 1 κγ μέλι
  • αλάτι - πιπέρι

Μαρινάδα

  • Απο βραδύς βάζουμε το κοτόπουλο μαζί με το κρασί, την μουστάδα και την worchester sauce στο ψυγείο για να μαριναριστούν.
Εκτέλεση
  • Σε βαθύ τηγάνι τύπου wok βάζουμε το κοτόπουλο να τσιγαριστεί με το βούτυρο, περιχύνουμε με την μισή μαρινάδα.
  • Στο multi βάζουμε την philadelphia, τις πιπεριές, το βαλσάμικο και το μέλι μέχρι να γίνουν παχύρευστη σάλτσα. Κρατάμε μεγάλη θερμοκρασία στο τηγάνι και ρίχουμε το μείγμα μας.
  • Ανακατεύουμε καλά και τέλος ρίχνουμε και την άλλη μισή μαρινάδα. Δεν χαμηλώνουμε φωτιά, ψήνουμε για 10-15 λεπτά περίπου μέχρι να δέσει η σάλτσα!

Συνοδεύεται με κους-κους, άγριο ρύζι ή/και πούρε.

Για πιο πικάντικη εκδοχή μπορείτε να προσθέσετε και 10 σταγώνες ταμπάσκο!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (17) | Εμφανίσεις: 17406
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 28-11-2010 18:36
 
Τέλειο για όσους δεν τρώνε το στήθος κοτόπουλο 
!!!!!!
 
voulaskl
2. 02-12-2010 10:45
 
Για μενα είναι αυτή η συνταγή που τρώω μόνο στήθος κοτόπουλο.
 
voula
3. 22-12-2010 12:39
 
LYDIA ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝΕ!!!!!! 
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ worchester sauce ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΚΟΤΑ. 
worchester sauce ???? ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.
 
ESKS
4. 22-12-2010 23:46
 
Είναι μια σκουρόχρωμη σάλτσα, όπως και το σιρόπι μπαλσάμικου, αλλά πιο αραιή, και τη βρίσκεις σε όλα τα σ/μ, στο ράφι με τις διάφορες σως, κέτσαπ, μουστάρδες κτλ. Δίνει μια ξεχωριστή νοστιμιά στο φαγητό, δοκίμασέ τη!
 
katerina

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 27/11/10 )