Υλικά - Πιπεριές Φλωρίνης
- Κόλιανδρο
- Λίγο λεμόνι
- Λίγο λάδι
- Αλάτι και φρέσκο πιπέρι
Εκτέλεση - Βράζω σε λίγο νερό τις πιπεριές και τις ξεφλουδίζω,.
- Κατόπιν τις τοποθετώ στο μπλέντερ μαζί με λίγο από το ζουμί τους μαζί με τα υπόλοιπα υλικά αλλά όχι λάδι, και τα κάνω κρέμα, την οποία βράζω λίγο ακόμη για να δέσει να είναι παχύρευστη.
- Όσο δένει γίνεται και πιο κόκκινη. Κατόπιν προσθέτω και λίγο λάδι.
Σερβίρεται σαν γαρνιτούρα σε μαυρομάτικα φασόλια, ή βρασμένο ψάρι όπως π.χ. βακαλάο με σπανάκι. Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 9717 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |