Υλικά
- 300 gr βουτυρο γαλακτος
- 400 γρ ζαχαρη αχνη
- 5 αυγα
- 4 βανιλιες
- 150 γρ χυμο μανταρινι
- 600 γρ αλευρι για τσουρεκια
- 1 κουτ του γλυκου μπεικιν μπαουτερ
- (γαλα)
Εκτέλεση - Κτυπαμε πολυ καλα το βουτυρο με τα αυγα, 250 gr ζαχαρη αχνη και τις βανιλιες
- Ριχνουμε το χυμο και το μπεικιν και ανακατευουμε για λιγο. Ριχνουμε το αλευρι και ανακατευουμε μεχρι να γινει ενα ομειογενες μειγμα, οχι σφιχτο. Εαν ειναι σφιχτο ριχνουμε λιγο γαλα.
- Βουτυρωνουμε ελαχιστα το ταψι μας και ριχνουμε το μειγμα στους 200 βαθμους για 55 λεπτα (να ριχνουμε καμια ματια)
Οταν ψηθει και κρυωσει πασπαλιστε με ζαχαρη αχνη Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 7524 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |