Υλικά: - 2 πακέτα μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ
- 200γρ. βούτυρο
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 2 κουταλιές της σούπας κακάο
- καρύδια (τριμμένα)
- λίγο κονιάκ (μισό ποτηράκι)
- 3 πλάκες κουβερτούρα
Εκτέλεση: - Αλέθουμε τα μπισκότα καλά μέχρι να γίνουν σκόνη.
- Λιώνουμε το βούτυρο.
- Τα καρύδια να μην είναι σκόνη αλλά μικρά κομματάκια.
- Ανακατεύουμε όλα μας τα υλικά με ένα κουτάλι. Στη συνέχεια φτιάχνουμε το μείγμα σε μορφή κορμού και το βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα περίπου.
- Αφού σφίξει καλά κόβουμε σε ροδέλες. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπαιν - μαρί. Έπειτα βουτάμε τις ροδέλες και τις αφήνουμε να κρυώσουν σε λαδόκολα.
Καλή Επιτυχία!!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 7169 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |