Υλικά
- 1.5 kg φιλετο περκας
- 2 πατατες μεγαλες
- 2 καροτα
- 1 κρεμυδι μεγαλο
- σελινο μισο ματσακι
- χυμο απο μισο λεμονι
- ελαιολαδο
- αλατι-πιπερι
- 150 gr ρυζι
Εκτέλεση
- Ψιλοκοβουμε το κρεμυδι και το τσιγαριζουμε (μην παρει χρωμα) και ριχνουμε αφου εχουμε κοψει σε μεγαλα κοματια το φιλετο μας και το σωταρουμε για κανα 2 λεπτα
- Μετα ριχνουμε 5 λιτρα νερο και περιμενουμε να παρει μια βραση.
- Υστερα βγαζουμε απο τη κατσαρολα μας τα κοματια απο το φιλετο και ριχνουμε τις πατατες μας που εχουμε κοψει σε κομματακια (οχι μικρα), τα καροτα που εχουμε κοψει σε ροδελες ή ο,τι αλλο σχημα θελουμε και το ψιλοκομενο σελινο.
- Αφου παρει και κανει 2 βρασεις ριχνουμε το ρυζι μας .
- Σε κανα 30 λεπτο δοκιμαζουμε να δουμε εαν εχουν ψηθει τα υλικα μας. Εεαν ειμαστε ενταξει ριχνουμε ψιλοκομενο το ψαρι μας μαζι με αλατι και το πιπερι και τελος το λεμονι, σβηνουμε τη φωτια και καπακονουμε τη κατσαρολα.
Ειμαστε ετοιμοι να σερβιρουμε μετα απο ενα 15 λεπτο Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 5074 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |