Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μπισκοτα Hambo specials Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από hambo   
Τετάρτη, 08/12/10
Υλικά
  •  200 γρ βουτυρο γαλακτος
  • διπλος espresso
  • 600 γρ αλευρι για ολες της χρησεις
  • 2 αυγα
  • 200 gr ζαχαρη καστανη
  • 2 βανιλιες
  • 1 κουτ του γλυκου μπεικιν μπαουτερ
Εκτέλεση
  • Κτυπαμε πολυ καλα το βουτυρο, το μπεικιν με τα αυγα και την ζαχαρη και υστερα ριχνουμε τον καφε.
  • Ανακατευουμε για λιγο και ριχνουμε το μισο αλευρι και στη συνεχεια το υπολοιπο και ζυμωνουμε παρα πολυ καλα.
  • Κανουμε μπαλακια και μετα τα παταμε λιγο
  • Ψήνουμε σε ταψι με λαδοκολα στου 200 βαθμους για 15 λεπτα

 Επισης μπορειτε να βαλετε πρωτου τα ψησετε απο πανω σοκολατα σε σταγονες ή να ριξετε μεσα στο μειγμα σιροπι φουντουκιου ή σοκολατας, 'η ο,τι σας αρεσει, αλλα θα θελει και αλευρι παραπανω


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 4698
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 12/12/10 )