Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Ζαχαροπλαστική - Άλλα γλυκά arrow Ζαχαρόπαστα Ζελατίνας (για κατασκευές)
Ζαχαρόπαστα Ζελατίνας (για κατασκευές) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από happycookies   
Κυριακή, 26/12/10
dj_420

Ζαχαρόπαστα με ζελατίνη που σκληραίνει πολύ. Για κατασκευές όπως η φώτο, λουλούδια, πύργους, σημαίες κ.λ.π.

Συστατικά
  • 4 κουταλιές της σούπας νερό
  • 12 γρ. σκόνη ζελατίνας
  • 2 κουταλιές γλυκού γλυκόζη
  • 500γρ άχνη ζάχαρη
  • 1 - 4 κουταλιές σούπας κόρν-φλάουερ
Οδηγίες
  • Βάζουμε το νερό σε μπωλάκι και προσθέτουμε την ζελατίνη. Την αφήνουμε να μουσκέψει καλά.
  • Κοσκινίζουμε την άχνη σε λεκανίτσα και κάνουμε μια λακούβα στη μέση.
  • Σε μπεν μαρί διαλύουμε την ζελατίνη καλά, το κατεβάζουμε και προσθέτουμε μέσα την γλυκόζη. Το αφήνουμε να κρυώσει για 1 λεπτό.
  • Προσθέτουμε το μείγμα στην άχνη και ανακατεύουμε με κουτάλι για να μην καούμε. Συνεχίζουμε με ζύμωμα όπως στο ψωμί και προσθέτουμε κόρν-φλάουερ αν χρειάζεται.

Εάν όταν το χρησιμοποιήσετε έχει σκληρύνει πολύ μπορείτε να το μαλακώσετε βάζοντας το για λίγα δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 7846
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 30-12-2010 21:31
 
ΣΠΟΥΔΑΊΑ ΣΥΝΤΑΓΉ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΌ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΙΡΆΣΤΗΚΕΣ ΜΑΖΊ ΜΑΣ! ΚΑΛΉ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΆ!!!
 
pastaflora
2. 05-01-2011 12:52
 
Ευχαριστώ πολύ! Επίσης! ;)
 
happycookies
3. 04-11-2012 17:05
 
ευχαριστο:)
 
MPOYMPOYLINA

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 30/12/10 )