Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μπεσαμέλ Νο.03 (εύκολη, σπιτική) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από maraki22   
Παρασκευή, 31/12/10

Μπεσαμελ για παστίτσιο, κανελόνια, ακόμα και για μιλφειγ με μια μικρή παραλλαγή!!!!!

Υλικά
  • 1 λίτρο γάλα
  • 14 κοφτες κ.σ. αλευρι για ολες τις χρησεις
  • 1 βιταμ
  • αλατι
  • πιπερι
Εκτέλεση
  • Αρχικά βαζουμε το βιταμ να λιωσει σε μια μεγαλη κατσαρολα. Μολις λιωσει τραβαμε την κατσαρολα απο το ματι και προσθετουμε ολο το αλευρι.
  • Ανακατευουμε καλα με συρμα και μολις το ρουφηξει ολο προσθετουμε το αλατι και το βαζουμε και παλι στο ματι.
  • Προσθετουμε και το αλατι και πιπερι και ανακατεύουμε συνεχως μεχρι να πηξει.

Αν θελουμε μπορουμε να προσθετουμε φετα ή οποιο αλλο τυρι της αρεσκειας μας.

Για να την χρησιμοποιησουμε ως κρεμα για μιλφειγ απλα αντικαθιστουμε το αλατι και το πιπερι με ενα νεροποτηρο ζαχαρη.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 5976
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 05/01/11 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός