Υλικά - ½ κιλό αλεύρι μαλακό
- 1 φακελάκι μαγιά
- 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
- 1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
- Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- Πετιμέζι μήλων ή σταφυλιού για να τις περιχύσουμε
Εκτέλεση - Πιάνουμε με την μαγιά το ζυμάρι,και το αφήνουμε σε ζεστό μερος σκεπασμενο να διπλασιαστεί…. και όταν φουσκώσει τότε …
- Καίει το λάδι στο τηγάνι και ρίχνουμε κουταλιές με το μεγάλο κουτάλι να χρυσοψηθουν.Κατόπιν τις περιχύνουμε με πετιμέζι μήλων από την παραγωγή μας.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 4420 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |