Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μπαστούνια με Philadelphia Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 6
Έχει υποβληθεί από voula   
Τετάρτη, 05/01/11
p1010174_420_01

Γρήγορο σνακ ελαφρύ και πολύ νόστιμο.

Υλικά
  • 1 φύλλο σφολιάτας ή κουρού
  • 200 gr, Philadelphia
  • 2 φέτες μπέικον(προαιρετικά)
  • Μισό κουτ. γλ. θυμάρι
  • Σουσάμι για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
p1010125_420
p1010126_420
p1010129_420
  • Χωρίζουμε τη σφολιάτα στη μέση και μετά τη χωρίζουμε στα τέσσερα(βλ. φωτογραφία)
  • Ανακατεύουμε το τυρί με το μπέικον ψιλοκομμένο και το θυμάρι και βάζουμε σε κάθε λωρίδα μια μικρή ποσότητα κατά μήκος. Τυλίγουμε σε ρολό και πατάμε τις άκρες με πιρούνι να κλείσει καλά.
  • Βάζουμε το κάθε μπαστούνι (με την ένωση προς τα κάτω) σε ταψί που έχουμε στρώσει χαρτί ψησίματος και αφού τα βάλουμε όλα, τ΄ αλείφουμε με νερό και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
  • Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στη μεσαία σχάρα για μισή ώρα περίπου. Ελέγξτε να έχουν ψηθεί καλά και κάτω.
p1010130_420
p1010139_420
p1010143_420

Μπορείτε να βάλετε μόνο Philadelphia ή Philadelphia light χωρίς τίποτα άλλο.

Αν τα θέλετε για τραπέζι χωρίστε το φύλλο σε μικρότερα κομμάτια.

Καλή επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (29) | Εμφανίσεις: 19509
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (10)
1. 09-01-2011 07:19
 
Πάρα πολύ ωραία τα μπαστούνια, ότι πρέπει για σνακ γραφείου ;)
 
Flora
2. 09-01-2011 07:43
 
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.
 
SULAKI1972
3. 09-01-2011 11:50
 
Οτι πρεπει για πρωινο με το καφε.Πολυ ωραια.
 
anna9
4. 09-01-2011 15:06
 
απλο γρηγορο και τελειο!θα πρεπει να ειναι εξισου καλο με μασκαρπονε
 
ahina
5. 09-01-2011 16:36
 
ahina έχεις δίκαιο δεν το είχα σκεφτεί με μασκαρπόνε, θα είναι πολύ καλό και έτσι. Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά γιατί αρέσει σε όλους μας και το κάνω συχνά. Ευχαριστώ για την ιδέα.
 
voula
6. 10-01-2011 00:29
 
Μολις τα εφτιαξα με φυλλο κουρου  
 
και νομιζω οτι δε διαφερουν σε τιποτα απο του φουρνου!!Τελεια Βουλα και το σημαντικοτερο λερωσα μονο ενα μαχαιρι και ενα κουταλακι.
 
margarita79
7. 10-01-2011 19:37
 
Μαργαριτα τελεια !! Μπορεις στα γρηγορα να μου γραψεις την ζυμη?
 
christia
8. 11-01-2011 01:19
 
Ναι αμε στα πολυ γρηγορα εβαλα ζυμη κουρου Κανακης... :grin  
Ετοιμο φυλλο χρησιμοποιησα για τα παραπνω και βγηκαν πολυ καλα!
 
margarita79
9. 11-01-2011 15:13
 
Καλό :grin
 
christia
10. 15-01-2011 23:22
 
αγαπώ philadelphia και σφολιατίνια :roll :roll
 
miara

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 27/01/11 )