Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Λουκανικόπιτα Νο.05 (καυτερή) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από lelaki   
Κυριακή, 09/01/11
Υλικά:
  • 1 φύλλο κρούστας
  • 4 λουκάνικα Μυκόνου (ή ό,τι άλλο προτιμάτε)
  • 3 πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη, πορτοκαλί)
  • 1 πράσινη πιπεριά καυτερή
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • ντομάτα τριμμένη φρέσκια
  • 1 κουταλιά πελτέ
  • φέτα
  • λίγο μαϊντανό
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση:
  • Κόβουμε μικρά κυβάκια τις πιπεριές, τα κρεμμύδια, το μαϊντανό και τα λουκάνικα.
  • Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, προσθέτουμε τις πιπεριές, το μαϊντανό και στο τέλος τα λουκάνικα.
  • Αφού τσιγαριστούν αρκετά ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα και τον πελτέ. Βάζουμε αλάτι και αρκετό πιπέρι. !!! Αν μας αρέσει μπορούμε να βάλουμε λίγο ταμπάσκο!!!
  • Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει. Παράλληλα κόβουμε σε μικρά κυβάκια τη φέτα.
  • Όταν είναι έτοιμη γέμιση βουτυρώνουμε το ταψάκι μας, βάζουμε τρία φύλλα κρούστας και προσθέτουμε τη μισή σάλτσα με τρυπητή κουτάλα για να αποφύγουμε τα πολλά ζουμιά. Μετά ρίχνουμε και τα μισά κυβάκια φέτας. Βάζουμε άλλα τρία φύλλα και το υπόλοιπο της γέμισης με τα υπόλοιπα κυβάκια φέτας.
  • Τέλος κλείνουμε την πίτα μας με τα υπόλοιπα φύλλα και προσέχουμε να κλείσουμε καλά τα πλαϊνά της.
  • Τη βάζουμε για ψήσιμο για περίπου μία ώρα στους 180 βαθμούς. Πριν τη βάλουμε τη χαράζουμε σε κομμάτια και λίγο πριν το τη βγάλουμε αν μας αρέσει την αλείφουμε με αυγό.

Αν μας περισσέψει σάλτσα τη σερβίρουμε με μακαρόνια !!!!!!!!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 3948
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 14-01-2011 23:54
 
Πολύ ωραία η πίτα σου. Η σάλτσα με τη φέτα θα την κάνω πολύ νόστιμη.
 
voula
2. 15-01-2011 10:04
 
Ευχαριστώ πολύ!!! Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία φορά την έκανα με σφολιάτα και νομίζω ότι μου άρεσε περισσότερο....
 
lelaki

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 13/01/11 )