Σελίδα 2 από 2 Με τη συνταγή αυτή εκτός του ό,τι είναι νόστιμη, αξιοποιούμε αλλαντικά ή φύλλα που μας έχουν περισσέψει. Υλικά
- 1 φύλλο σφολιάτας ή κουρού
- 4 φέτες ζαμπόν
- 4 τυρί
- ½ κούπας κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση - Βάζουμε τη μισή ποσότητα κρέμα γάλακτος στο μισό φύλλο. Πάνω απλώνουμε τις φέτες ζαμπόν και την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος. Από πάνω στρώνουμε το τυρί και γυρίζουμε το ελεύθερο μέρος του φύλλου πάνω από το τυρί.
- Κλείνουμε την πίτα με πιρούνι και βάζουμε σε ελαφρά βουτυρωμένο ή λαδωμένο ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνου στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά περίπου.
Καλή επιτυχία Η συνταγή είναι από εκπομπή της Βέφας Αλεξιάδου Προσθήκη ως Αγαπημένο (41) | Εμφανίσεις: 55445 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
|