Η συνταγη αυτη παρουσιαστηκε σε πρωινη εκπομπη απο τον Μaster chef Άκη Πετρετζίκη. Πολυ νόστιμη και γρηγορη! Υλικά - 2 φιλέτα κοτόπουλο
- 2 κουταλιές κορν φλάουερ
- 1-2 κουταλιές κάρυ (ανάλογα πόσο πικάντικο το θέλουμε)
- 2-3 λάιμ (το χυμό τους)
- 1/2 φλυτζάνι σόγια σως
- 50γρ.κάσιους
- 1,5 φλυτζάνι νερό
- 2 κ.σ μέλι
Εκτέλεση - Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια και το βάζουμε με το καρυ, το λαιμ,τη μιση σωγια σως και το κορν φλαουρ να μαριναριστει για λιγο.
- Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι αντικολλητικο, λιγο ελαιόλαδο.
- Ρίχνουμε το κοτοπουλο να παρει χρώμα και από τις δύο πλευρές (περιπου 5 λεπτά).
- Προσθέτουμε τα κάσιους, ανακατευουμε και ρίχνουμε την υπόλοιπη σόγια και το νερό.
- Περιμένουμε να δέσει η σάλτσα από μόνη της (εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό).
- Στο τέλος προσθέτουμε το μέλι.
Δε χρειαζεται καθολου επιπλεον αλατι. Προσθήκη ως Αγαπημένο (22) | Εμφανίσεις: 29832 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |