Υλικά - ½ κ. κιμά μοσχαρίσιο
- 2 φλ. ρύζι μπασμάτι βρασμένο
- 1 κρεμμύδι ξερό, μικρό, πολύ ψιλοκομμένο
- 1 αυγό
- ½ φλ. δυόσμο ψιλοκομμένο
- 1 τομάτα μικρή περασμένη από τον τρίφτη
- 1 πρέζα κύμινο
- Αλάτι, πιπέρι
- Λίγη γαλέτα αν χρειαστεί
Εκτέλεση - Ζυμώστε καλά το μείγμα. Αν βγει πολύ σφικτό, προσθέστε λίγη τομάτα ακόμη, αν βγει πολύ υδαρές, λίγη γαλέτα. Αφήστε στο ψυγείο να σταθεί τουλάχιστον μισή ώρα.
- Ζυμώστε τα κεφτεδάκια στο μέγεθος που θέλετε και τηγανίστε σε καυτό λάδι μέχρι να χρυσίσουν καλά.
Είναι μια ιδέα ώστε να μην πετάξετε το λίγο ρύζι που σας έμεινε από προηγούμενη μέρα. Τα κεφτεδάκια είναι πολύ τραγανά απ’ έξω, ζουμερά στο εσωτερικό και εξαιρετικά αρωματικά. Δοκιμάστε τα ! Προσθήκη ως Αγαπημένο (11) | Εμφανίσεις: 5287 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |