Έχει υποβληθεί από voulaskl
|
Τετάρτη, 29/12/10 |
Η σάλτσα αυτη πάει πολύ με τυρί, με κρέας, σαλάτα τόνου, σε τοστ, μακαρόνια, ρυζι, για πίτσα.....!!!! Κατάλληλο και για τη δίαιτα Harcombe. Φάση 1η αν αφαιρέσουμε το ξυδι & 2η & 3η Τύπος γεύματος : Υδατάνθρακας
Υλικά: - 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
- 3 πιπεριές, οποιοδήποτε χρώμα, κομμένες σε φέτες
- 1 σκελίδα σκόρδο,
- μπόλικο αλάτι και μαύρο πιπέρι
- 1 κουταλιά της σούπας λευκό ξύδι μπαλσάμικο (ή ξίδι από κρασί ή λεμόνι ή χυμό λάιμ)
- 500γρ χυμό ντομάτας
| |
Εκτέλεση
- Τσιγαρίζετε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και προς το τέλος το σκόρδο.
- Σιγοβράστε την σάλτσα μέχρι να μαλακώσουν τα υλικά. Βάλτε αλάτι και ξύδι ανακατέψτε για να δοκιμάσετε προσθετσε ανάλογα.
- Όταν τα υλικά μαλακώσουν τα αλέθουμε (έχω το minipimer το οποίοι και βάζω μέσα στην κατσαρόλα και τα κάνει όλα αλοιφή!!!!!) και αν η σάλτσα μας είναι πολύ ρευστή ανεβάζουμε την φωτιά και αφήνουμε να εξατμιστεί το παραπανίσιο νερό.
Προσοχή να μην την κάψετε.....!!!!!! Όταν η κρυώσει, την αποθηκεύετε σε βάζο στο ψυγείο, με λίγο λάδι από πάνω. Μπορειτε επίσης να βάλετε φρέσκα ή αποξηραμένα βότανα ή τσίλι. Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 7175 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 25/05/11 )
|