Υλικά (για 3 κουλούρες) - 1 φύλλο κουρού
- 7-8 μανιταρια φρεσκα ψιλοκομμένα
- 2 κρεμμυδάκια φρεσκα
- 5 φετες μπεικον
- 2 κ.σ κρασι λευκο
- 1 κ.σ μουσταρδα
- 1 κ.σ τυρι φιλαδελφεια
- 2 χουφτες κιτρινο τυρι τριμμενο
- Αλατι,πιπερι
- 1 αυγο για το γυαλισμα (προαιρετικα)
- Σουσαμι για το πασπαλισμα
Εκτέλεση - Σε λιγο λαδι σοταρουμε τα ψιλοκομμενα κρεμυδακια, με το μπεικον και τα μανιταρια.
- Σβηνουμε με το κρασι και προσθετουμε τη μουσταρδα.
- Αφηνουμε να μαγειρευτουν για λιγο και να εξατμιστουν τα υγρα και προσθετουμε το τυρι κρεμα.
- Κοβουμε το φυλλο οριζοντια σε 3 ισες λωριδες
- Απλωνουμε γεμιση κατα μηκος της λωριδας και πασπαλιζουμε τυρι.
- Κλεινουμε τη λωριδα σε μπαστουνι και παταμε καλα τις ακρες να κολλησουν (μπορουμε και με ενα πηρουνι).
- Ενωνουμε τις 2 ακρες του μπαστουνιου και φτιαχνουμε ενα κουλουρι.
- Αλειφουμε με αυγο ή λιγο νερο για να κολλησει το σουσαμι και τοποθετουμε σε λαδοκολλα.
- Ψηνουμε στους 180 για περιπου μιση ωρα ή μεχρι να δουμε οτι ροδισαν ομοιομορφα.
Η γεμιση μπορει να αντικατασταθει με οτι θελετε, με σκετο τυρι ή ακομα και με ελιες σε φετακια για μερες νηστειας. Καλή επιτυχία!!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (35) | Εμφανίσεις: 8898 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |