Υλικά (για 4 πατάτες) - 4 μεγάλες πατάτες
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι
- 2 κ.σ. μαγιονέζα
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 2 κ.σ. άνιθο
- 2 κ.σ. αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
- Αλάτι, πάπρικα
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι χοντρό, χονδροκομμένο πιπέρι
Εκτέλεση - Πλένετε καλά, στεγνώνετε και τυλίγετε τις πατάτες μία-μία με αλουμινόχαρτο, αφού τις έχετε αλείψει με λάδι και πασπαλίσει με χοντρό αλάτι και χονδροκοπανισμένο πιπέρι. Ψήνετε σε ζεστό φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 1 ώρα.
- Όταν ετοιμαστούν και αφού κρυώσουν λίγο κόβετε ένα καπάκι από κάθε μια και αδειάζετε την «ψίχα» τους με κουτάλι, σε ένα μπωλ. Μέσα εκεί ανακατεύετε και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Γεμίζετε ξανά τις πατάτες με το μείγμα και σερβίρετε.
Συνοδεύει άριστα ψητά κρεατικά, λουκάνικα ή κοτόπουλο. Καλή σας όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (13) | Εμφανίσεις: 7054 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |