Υλικά - 1/2 κιλό ψιλοκομμένο λάχανο
- 3 καρότα τριμμένα στον τριφτη
- 1 πιπερια φλωρινης ψιλοκομμένη
- 1/2 ματσάκι σελινο ψιλοκομμενο
- 1/3 ματσάκι μαιντανο ψιλοκομμένο
- 1 σκελιδα σκορδο στην πρεσσα σκορδου ή ψιλοκομμένη
- 3 κ.σ ξύδι
- 1 μικρο λεμονι (το χυμό του)
- Λαδι για το σερβιρισμα
- Αλατι, πιπερι
Εκτέλεση - Ψιλοκόβουμε τα λαχανικα μας
- Βαζουμε το λαχανο σε σουρωτηρι και το αλατιζουμε.
- Το τριβουμε με το χερι μας να μαραθει λιγο.
- Προσθετουμε το καροτο τριμμενο και ραντιζουμε με το χυμο λεμονιου και το τριβουμε λιγο μαζι με το λαχανο.
- Αφηνουμε για ενα τεταρτακι επειτα ξεπλενουμε και αφηνουμε να στραγγιξουν.
- Ανακατευουμε σε ενα μεγαλο μπωλ ολα τα υλικα συν το ξυδι και το αλατοπιπερο και τα παταμε ολα μαζι με το χερι μας.
- Αφηνουμε 1 βραδυ στο ψυγειο και προσθετουμε λαδι λιγο πριν σερβιρουμε.
Καλή επιτυχία! Προσθήκη ως Αγαπημένο (14) | Εμφανίσεις: 9315 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |