Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Ειδική κατηγορία - Διαίτης arrow Harcombe - Κολοκυθοτυρόπιτα (τσίτσιδη)
Harcombe - Κολοκυθοτυρόπιτα (τσίτσιδη) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από prigipesa   
Παρασκευή, 28/01/11

Είναι μια νόστιμη πιτούλα με ελάχιστους υδατάνθρακες, για όσους αποφεύγουν τους υδατάνθρακες αλλά δεν κάνουν παζάρια στην νοστιμιά.... (HARCOMBE 2η φάση (γεύμα λίπους) & 3η φάση)

Υλικά
  • 1 κιλό κολοκυθάκια
  • 1 κρεμμύδι μέτριο
  • 250 γρ τυρί φέτα
  • 250 γρ. τυρί γκούντα ή ενταμ
  • 90 γρ. κεφαλογραβιέρα ή παρμεζάνα
  • 4 αβγά
  • 3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο άνηθο
  • ½ φλιτζάνι λαδάκι
  • Πιπεράκι όσο επιθυμείτε
harcombe_logo_220
Εκτέλεση
  • Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και το κρεμμύδι (στο χοντρό του τρίφτη) και τα βάζουμε σε ένα αντικολλήτικο τηγάνι για 8 με 10 λεπτάκια να βγάλουν το νεράκι τους.
  • Στη συνέχεια αποσύρουμε το τηγάνι από την φωτιά και προσθέτουμε τον άνηθο, το πιπέρι, το τριμμένο γκούντα (ή ενταμ), την θρυμματισμένη φέτα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  • Τέλος, κτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε στο μείγμα.
  • Απλώνουμε το μείγμα μας ομοιόμορφα σε ένα λαδωμένο στρογγυλό ταψάκι (26’ ή 28’) και του ρίχνουμε από πάνω το λαδάκι και την τριμμένη κεφαλογραβιέρα (ή παρμεζάνα).
Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 30-40 λεπτάκια έως ότου πάρει χρωματάκι.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 10909
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 11/02/11 )