Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Πίτες και Ψωμιά arrow Κασερόπιτα Νο.04 (με μπέικον και ντομάτα)
Κασερόπιτα Νο.04 (με μπέικον και ντομάτα) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 4
Έχει υποβληθεί από voula   
Δευτέρα, 21/02/11

p1010431_420_01

Ζητήστε τα τυριά σας τριμμένα και σε λιγότερα από 10 λεπτά θα έχετε βάλει στο φούρνο σας μια ωραιότατη πίτα.

Υλικά
  • 1 πακέτο σφολιάτα ή κουρού
  • 350 γρ. Κασέρι πικάντικο τριμμένο
  • 150 γρ. Έμενταλ τριμμένο
  • 1 ντομάτα χωρίς τους σπόρους
  • 3 φέτες μπέικον (προαιρετικά)
  • 200 γρ.  κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
Εκτέλεση
  • Βάζουμε σε πυρέξ ελαφρά λαδωμένο το ένα φύλλο σφολιάτας.
  • Πάνω βάζουμε τα τυριά μας που τα έχουμε ανακατέψει καλά.
  • Πάνω από τα τυριά βάζουμε διάσπαρτα σε μικρά κομμάτια το μπέικον και την ντομάτα. Κλείνουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας.
  • Χαράζουμε την πίτα μας σε κομμάτια και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.
  • Αφήνουμε για 15 λεπτά περίπου και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς πάνω κάτω για 50 λεπτά περίπου ή έως ότου ροδίσει καλά η πίτα  μας.
p1010422_420
p1010424_420
p1010427_420

 Τυριά μπορείτε να βάλετε και διαφορετικά ανάλογα με το γούστο σας και το τι έχετε στο ψυγείο σας..

 Με την ντομάτα η πίτα μας γίνεται αφράτη και ζουμερή και με το μπέικον λίγο πιο πικάντικη.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (33) | Εμφανίσεις: 13198
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 26-02-2011 08:58
 
Αγαπήθηκε ήδη και θα εκτελεστεί σήμερα κιόλας :zzz
 
Flora
2. 26-02-2011 13:43
 
toumpanooooooooo mpravo mpravo mpravoooooooooo
 
xrivoul
3. 12-05-2011 11:16
 
Αν και ξέχασα να βάλω την κρέμα γάλακτος, έγινε όνειρο. Με συνοδεία μπυρίτσας για εμάς και το υπόλοιπο κολατσιό για το σχολείο για τα παιδιά. Μάλλον θα κάνουμε και μία επανάληψη σήμερα.
 
doraki
4. 12-05-2011 17:42
 
Χαίρομαι που σας άρεσε doraki.
 
voula

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 15/01/12 )