Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Ζαχαροπλαστική - Τούρτες και Τάρτες arrow Τάρτα μπισκότου (με φράουλες και ζελέ)
Τάρτα μπισκότου (με φράουλες και ζελέ) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από xrivoul   
Δευτέρα, 07/02/11
4tlpxs_420

Ενα υπεροχο δροσερο και ελαφρυ γλυκο που ολοι μου το ζητανε οταν κανω τραπεζι 

 Υλικά

Για τη βαση

  • 2 πακετα πτι-μπερ
  • 1 βουτυρο λαιτ

 Για την κρεμα

  • 2 κρεμες γιωτης στιγμης
  • 1 φακελακι garni
  • γαλα

Για το ζελέ

  • ενα πακετο φραουλες κομμενες σε φετες
  • 1 φακελακι ζελε φραουλα
Εκτέλεση
  • e6401h_420Κανουμε σκονη στο μουλτι τα μπισκοτα ,λιωνουμε το βουτυρο ενσωματονουμε να γινουν σαν βρεγμενη αμμος και απλωνουμε καλα σε ολο το ταψι.
  • Βαζουμε στο ψυγειο το μπισκοτο να κρυωσει .φτιαχνουμε την κρεμα και την σαντιγυ συμφωνα με τις οδηγιες συσκευασιας τους και ενωνουμε απλωνουμε πανω απο το μπισκοτο και βαζουμε παλι στο ψυγειο.
  • Φτιαχνουμε το ζελε παλι συμφωνα με τισ οδηγιες του το βαζουμε στην καταψυξη να γινει πιο γρηγορα.
  • Απλωνουμε τις φραουλες σε ολη την επιφανεια της κρεμας και οταν το ζελε μας αρχισει και γινετε στερεο το απλωνουμε απο πανω.
  • Το βαζουμε τουλαχιστον 2 ωρες στο ψυγειο πριν σερβιρουμε.μπορουμε να το σερβιρουμε και με σαντιγυ πανω απο το ζελε.

Καλή επιτυχία φίλοι μου 


Προσθήκη ως Αγαπημένο (17) | Εμφανίσεις: 12054
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 16/02/11 )