Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Κουρκουτόπιτα (αλλιώτικη) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από cmd353   
Κυριακή, 06/02/11
dsc00161_420
Φωτογραφία απο το μέλος:
voulaskl
Υλικά
  • 2 αυγά
  • μισό και κάτι κουνουπίδι
  • 400 γρ. φέτα
  • 1/2 κούπα ελαιόλαδο
  • λίγο πιπέρι (προαιρετικά)
Εκτέλεση
  • Παίρνουμε το μισό κουνουπίδι, το πλένουμε, το στεγνώνουμε και αφαιρούμε το σκληρό μέρος. Όπως είναι το βάζουμε στο μούλτι και το χτυπάμε καλά να τριφτεί. Γίνονται πολύ μικρά κομματάκια, περίπου σαν τραχανάς.
  • Χτυπάμε τα αυγά, τη φέτα και το λάδι και ανακατεύουμε καλά με το τριμμένο κουνουπίδι μέχρι να γίνει πηκτός χυλός. Χρειάζονται περίπου 4 κούπες τριμμένο κουνουπίδι.
  • Καλύπτουμε ένα ταψί με λαδόχαρτο και από πάνω στρώνουμε το χυλό, να έχει πάχος γύρω στο 1 εκατοστό. Κάνουμε ίσια την επιφάνειά του με κουτάλι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, να ροδίσει η επιφάνεια.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 5877
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 12/02/11 )