Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κολοκύθα γιαχνί Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Παρασκευή, 11/02/11
Ένα πολύ εύκολο, πολύ γρήγορο και πάμφθηνο φαγητό αλλά και νόστιμο

Από τα Δωδεκάνησα!

          3/4 ποτήρι ελαιόλαδο ι

  • 1 κολοκύθα σε κυβάκια  χοντρά κομμένη αν επιθυμούμε προηγουμένως τα σοτάρουμε λιγάκι για περισσότερη νοστιμιά…
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι  χοντροτριμμένο
  • Πελτέ ντομάτας  κατά βούληση,
  • 1 ποτήρι  νερό χλιαρό.
  • Ελάχιστο ξερό δυόσμο  για να κόψει την… κολοκυθίλα!
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 1 ψιλοκομμένη σκελίδα σκόρδο
Εκτέλεση
  • Ζεσταίνω το λάδι να κάψει στην κατσαρόλα και σοτάρω το κρεμμύδι
  • Ρίχνω την κολοκύθα με αλατοπίπερο και την φέρνω δυό βόλτες να γυαλίζει (να λαδωθεί)
  • Την σκεπάζω  να μειωθεί ο όγκος της καθώς αχνίζεται…

Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 9182
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 17-02-2011 23:33
 
Ωραία ιδέα Κα Αρετή. Δεν ήξερα πως η κολοκύθα γίνεται και έτσι. Όταν κάνω πίτα πάντα μου περισσεύει. την επόμενη φορά θα τη δοκιμάσω
 
voula

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 17/02/11 )