Οταν μένει βραστό κουνουπίδι και η αλήθεια ειναι οτι δεν τρώγεται εύκολα την επομένη , κάνω αυτή τη συνταγή που την εχω μάθει απο τη μητέρα μου. Συνηθίζεται στην Χίο , οπου δεν πετιέται τίποτα.
Υλικά και εκτέλεση - Κάνουμε ενα χυλό με αλεύρι, νερό και αν θέλουμε λίγη μπύρα, αλάτι, πιπέρι, άνηθο (προαιρετικά)
- Ρίχνουμε το βρασμένο κουνουπίδι κομμένο σε μικρα κομμάτι στο χυλό. Ανακατεύουμε καλά.
- Βάζουμε λάδι στο τηγάνι και παίρνουμε κουταλιές από το κουνουπίδι και το τηγανίζουμε μέχρι να πάρει ενα χρυσαφί χρώμα
Αν θέλουμε μετά το ραντίζουμε με λίγο λεμόνι. Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 6496 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |