Υλικά (για 12 κρεπες) - 300 gr αλευρι μαλακο
- 140 gr νερο
- 10 gr μαγια
- 10 gr αλατι
- 20 gr ζαχαρη
- 20 gr λιωμενο βουτυρο
- 10 μπανανες
- 1 βαζακι μερεντα
Εκτέλεση - Φτιαχνουμε το ζυμαρι μας και το αφηνουμε να φουσκωσει. Την κανουμε μπαλακια (περίπου 10) και τα αφηνουμε 10 λεπτα
- Ανοιγουμε με εναν μπλαστη οσο ποιο ψιλη μπορουμε τη ζυμη μας που την δουλευουμε με αλευρι και την κανουμε οσο μπορουμε ποιο στρογγυλή και την ψηνουμε σε τηγανι αντικολλητικο (το οποιο και την χωραει), το οποιο εχουμε ζεστανει πρωτα για την πρωτη κρεπα. Συνεχιζουμε με τις υπολοιπες.
- Ψηνουμε μεχρι η καθε πλευρα να παρει χρωμα δηλ περιπου 1 1/2 λεπτο την καθε πλευρα
- Βαζουμε τη μερεντα μας σε ολη την μια πλευρα της κρεπας και κανουμε με την ολοκληρη μπανανα ενα ρολο.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 5327 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |