Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Ζύμες arrow Ζύμη Νηστήσιμη και Μυρωδάτη
Ζύμη Νηστήσιμη και Μυρωδάτη Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από miaourose   
Σάββατο, 16/04/11
dsc00319_425
Η συνταγη είναι απο το βλιβλιο Τhermomix! Σας συστήνω ανεπιφύλαχτα αυτη τη ζυμη η οποια ανοιγει πολυ ευκολα σε φυλο! Καλό ζύμωμα λοιπον!
Υλικά
  • 250 γρ χυμο πορτοκαλιου
  • 120 γρ ελαιολαδο
  • 500 γρ αλευρι
  • 2 κτ. Γλυκου baking powder
Εκτέλεση
  •  Ζυμωνουμε ολα τα υλικα, στην αρχη θα κολλαει λιγο αλλα δεν χρειαζεται αλευρι.
Οσο περισσοτερο την δουλεψετε τοσο καλυτερα ξεκκολλαει μετα! Ειναι παρα πολυ αφρατη, εγω εβαλα φρεσκο στυμμενο χυμο πορτοκαλιου και ελαιολαδο παραγωγης μας και εγινε καταπληκτικη!

Μπορειτε να την χρησιμοποιεισετε για πιτες και πιτσες.

Αν αντικαταστισετε το χυμο με γαλα τοτε γινεται ζυμη για φλαούνες!

Αν δεν εχετε ελαιολαδο μπορειτε να βαλετε φυστικελαιο!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (17) | Εμφανίσεις: 13731
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 23/04/11 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός