Έχει υποβληθεί από Marianne
|
Πέμπτη, 28/04/11 |
Υλικά (4 μερίδες) - 500 γρ. κολοκυθάκια καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
- 2 κουταλιές νερό
- 1/2 κουταλάκι σκόνη κάρυ
- 1/2 κουταλάκι αλάτι
- 2 κουταλιές κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνι γάλα 1,5%
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1,75 φλιτζάνι ζωμός κοτόπουλου
| |
Εκτέλεση - Φυλάμε μερικές φέτες κολοκυθάκι για γαρνίρισμα.
- Ζεσταίνουμε 2-3 κ.γ. νερό σε μια βαριά, βαθιά κατσαρόλα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα κολοκυθάκια και το νερό.
- Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά, ενώ ανακατεύουμε συνεχώς με ένα ξύλινο κουτάλι.
- Το κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα λοιπά υλικά και αναμιγνύουμε καλά.
- Βάζουμε το μίγμα στο μπλέντερ και το δουλεύουμε για 1/2 λεπτό.
- Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή ή καλά παγωμένη.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 9400 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 13/01/13 )
|