Προετοιμασία 15 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος 1 ώρα και 30 λεπτά
Υλικά - 1 κοτόπουλο χωρίς το δέρμα
- 125 γραμ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 300 γραμ. γιαούρτι 0%
- μισή κουταλιά του γλυκού τζίντζερ
- μισή κουταλιά του γλυκού πάπρικα
- 2 κουταλιές της σούπας λεμόνι χυμό
- 2 κουταλιές της σούπας κάρρυ
- ξύσμα από μισό λεμόνι
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση - βάζουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και το αφήνουμε να πάρει. Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά μαζί και τα ρίχνουμε πάνω στο κοτόπουλο και κλείνουμε με καπάκι.Το αφήνουμε να σιγοβράσει για 1 ώρα και 30 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. όταν το κοτόπουλο μαγειρευτεί ανοίγουμε το καπάκι για να ΄χασει υγρά η σάλτσα και να δέσει.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (10) | Εμφανίσεις: 22105 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |