Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Χοιρινό κρασάτο Νο.02 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από iomi   
Παρασκευή, 06/05/11
Υλικά
  • 1 1/2 κιλό χοιρινό ψαχνό
  • 1/2 φλιτζάνι κρασί λευκό
  • 1/2 φλιτζάνι βούτυρο
  • αλάτι, πιπέρι
  • νερό ανάλογο
Εκτέλεση
  • Κόβετε το κρέας σε μικρά κομμάτια, το πλένετε, το στραγγίζετε καλά και το τηγανίζετε σε τηγάνι.
  • Αφού τηγανίσετε όλα τα κομμάτια, τα βάζετε μέσα στο τηγάνι και τα περιχύνετε με το κρασί.
  • Βάζετε (αν χρειαστεί) λίγο ζεστο νερό, μεχρι να βραση και να μείνει μονο με την σάλτσα του.
  • Το ρίχνετε σε κατσαρόλα, προσθετετε αλάτι, πιπέρι, ένα φλυτζάνι ζεστό νερό και το αφηνετε να σιγοβρασει

Αν θελετε, το σερβιρεται με τηγανιτες πατατουλες ή ενα λευκο ρυζακι.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 5699
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 11-05-2011 23:32
 
Σορυ Ιομι αν κατάλαβα το βράζω και δεύτερη φορά με νερό εκτός από το τηγάνι που έμεινε μ,ε την σάλτσα το ξανανερουλιάζω και το ...ξαναβράζω στην κατσαρόλα??? Κάτι δεν έχω καταλάβει καλά ?......Εξήγησέ μας καλλύτερα... Ευχαριστούμε..!
 
pastaflora

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 11/05/11 )