Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Παγωτό χωρίς παγωτομηχανή Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από Kontessa   
Πέμπτη, 05/05/11

Σπιτικο παγωτο χωρις παγωτομηχανη ευκολα και γρηγορα.

Συστατικά
  • 1 λίτρο κρέμα γάλακτος
  • 3 κ.σ. ζάχαρη άχνη
  • 1 καψουλα βανίλια
  • 40 μπεζέδες μεγάλους άδειους
Οδηγίες
  • Θα χτυπήσουμε την κρέμα να γίνει ένας αφρός με την ζάχαρη και την βανίλια.
  • Τους μπεζέδες τους σπάμε στο χέρι μας και τους ανακατέυουμε απαλά με την κρέμα.
  • Ρίχνουμε τα υλικά σε φόρμα που ειναι ντυμένη με αλουμινόχαρτο.
  • Την κλείνουμε με αλουμινόχαρτο από πάνω για να μην πάρει μυρωδιά.
  • Βάζουμε τη φόρμα στην κατάψυξη.
  • Έχουμε στην άκρη μερικούς μπεζέδες για το ντεκόρ.

Μπορειτε να αγορασετε απο το μαρκετ κονσερβα βυσσινοκερασο, να τα κοψετε μικρα κοματακια και με λιγο απο το σιροπι να τα προσθεσετε στο παγωτο πριν το βαλετε στο ψυγειο

Προσοχη στο ανακατεμα. Να γινει με απαλες κινησεις.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 10977
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (7)
1. 10-05-2011 19:50
 
μπεζεδες ειναι οι μαρεγκες?
 
christia
2. 10-05-2011 20:03
 
Ναι αυτα ειναι:)
 
kontessa
3. 11-05-2011 15:08
 
Παγωτό με μπεζέδες δεν έχω ξανακούσει. Θα το δοκιμάσω Μαρία και θα σου πω εντυπώσεις.  
Οι μπεζέδες είναι χοντροκομμένοι δηλαδή μέσα στο παγωτό?
 
voula
4. 11-05-2011 18:37
 
Ναι ειναι χοντροκομενοι για να απλωθουν σε ολο το παγωτο,να πανε τα κομματακια τους παντου.
 
kontessa
5. 27-06-2011 21:11
 
ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΕΖΕΔΕΣ ΓΕΙΝΕΤΑΙ;
 
joni
6. 30-06-2011 05:48
 
joni ζητω συγνωμη για την καθυστεριση αλλα δεν ειχα λαπτοπ για δεκα μερες λογο κεραυνου.Λοιπον θα σου ελεγα αν δεν το εχεις φτιαξει ακομη το παγωτο να μην το κανεις χωρις μπεζεδες.Για μενα προσωπικα αυτοι κανουν τι διαφορα.Οπως και ναχει αν εσυ το τολμισεις πες μας για το αποτελεσμα ισως εγω να κανω λαθος.Καλη επιτυχια :)
 
kontessa
7. 22-10-2011 14:28
 
Εσπασα διπλους μπεζεδες ζαχαροπλαστειου με τη σοκολατα και εριξα και καρυδι τριμενο.  
Το τελικό αποτελεσμα ηταν θεεικό (που λεει και μια φιλη μας) και θυμιζε παρφε. Μπραβο κοντεσσα!
 
m54

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 10/05/11 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός