Dukan - Μοσχάρι κοκκινιστό, γρήγορο |
|
Έχει υποβληθεί από zoulou
|
Πέμπτη, 12/05/11 |
Υλικά και εκτέλεση - Κόβουμε το μοσχάρι σε μπουκιές και του ρίχνουμε πάπρικα, ρίγανη, κάρυ, πιπέρι (ή ότι άλλο θέλουμε από μπαχαρικά)
- Βάζουμε τη κατσαρόλα στο μάτι (χωρίς νερό, στεγνή). Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το κρέας και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα να μη πιάσουν τα κομμάτια (αν προτιμάτε ρίχτε λίγο νερό, αλλά έτσι θα θέλει περισσότερη ώρα βράσιμο).
- Μόλις πάρουν χρώμα ρίχνουμε χοντροκομμένο κρεμμύδι , λίγο νερό και ένα φύλλο δάφνη.
- Μόλις μαραθεί το κρεμμύδι και πιεί αρκετά από τα υγρά που υπάρχουν στην κατσαρόλα, ρίχνουμε ντοματάκι con case ή ντομάτα χυμό (χωρίς ζάχαρη).
- Αφήνουμε να σιγοβράσει για 30 λεπτά και είναι έτοιμο.
Καλή σας όρεξη!
Για όλες τις φάσεις Dukan
Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 30438 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 17/05/11 )
|