Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Ειδική κατηγορία - Διαίτης arrow Dukan - Μοσχάρι κοκκινιστό, γρήγορο
Dukan - Μοσχάρι κοκκινιστό, γρήγορο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από zoulou   
Πέμπτη, 12/05/11
Υλικά και εκτέλεση
  • dukan

    Κόβουμε το μοσχάρι σε μπουκιές και του ρίχνουμε πάπρικα, ρίγανη, κάρυ, πιπέρι (ή ότι άλλο θέλουμε από μπαχαρικά)
  • Βάζουμε τη κατσαρόλα στο μάτι (χωρίς νερό, στεγνή). Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το κρέας και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα να μη πιάσουν τα κομμάτια (αν προτιμάτε ρίχτε λίγο νερό, αλλά έτσι θα θέλει περισσότερη ώρα βράσιμο).
  • Μόλις πάρουν χρώμα ρίχνουμε χοντροκομμένο κρεμμύδι , λίγο νερό και ένα φύλλο δάφνη.
  • Μόλις μαραθεί το κρεμμύδι και πιεί αρκετά από τα υγρά που υπάρχουν στην κατσαρόλα, ρίχνουμε ντοματάκι con case ή ντομάτα χυμό (χωρίς ζάχαρη).
  • Αφήνουμε να σιγοβράσει για 30 λεπτά και είναι έτοιμο.

Καλή σας όρεξη!

Για όλες τις φάσεις Dukan

Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 24778
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 19-05-2011 14:29
 
φαινεται ωραίο αλλά σίγουρα μπορούμε να το κάνουμε στην πρώτη φάση;θέλω να πώ επιτρέπεται η σάλτσα ντομάτα; :grin :zzz
 
kosbai
2. 19-05-2011 15:53
 
Γειά σου. 
Επιτρέπεται το τοματάκι \"κον κασε\" ;)
 
zoulou
3. 09-09-2011 20:03
 
Τοματάκι κον κασέ "Ζαναέ", έχει μόνο τομάτα και καθόλου ζάχαρη :-)
 
Yrw

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 17/05/11 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός