Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μήλα αλά κρεμ Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Τετάρτη, 13/06/07

Υλικά:
4 Μήλα
4 (μόνο οι κρόκοι) Αυγό(ά)
1 Βανίλια(ες)
1 κουταλιά σούπας Κορνφλάουρ
1/2 λίτρο Γάλα
6 κουτάλια σούπας Ζάχαρη
λίγη Κανέλα
Ξύσμα λεμονιού

Τρόπος παρασκευής
Χτυπάτε τους κρόκους των αβγών με τη ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να ασπρίσουν.
Διαλύετε το κορν φλάουρ στο γάλα, ανακατεύετε με τους κρόκους
και βράζετε το μίγμα μέχρι να πήξει η κρέμα, προσέχοντας να μη βράσει.
Την αδειάζετε σε μια πυρίμαχη πιατέλα και την πασπαλίζετε με λίγη κανέλα.
Καθαρίζετε τα μήλα, τα κόβετε σε λεπτές φέτες και τα ραντίζετε με το χυμό λεμονιού.
Τα τοποθετείτε πάνω στην κρέμα, τα πασπαλίζετε με την άχνη ζάχαρη
και λίγη κανέλλα και τα βράζετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Σερβίρονται αμέσως.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός