Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Γλυκό σαβαγιάρ Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από giwta22   
Σάββατο, 14/05/11
 Υλικά
  • 2 πακέτα μπισκότα σαβαγιάρ
  • μία πράσινη σαντιγί
  • χυμό νέκταρ πορτοκάλι
  • Για τη διακόσμηση
  • τρούφα πολύχρωμη ή σκέτη τρούφα σοκολάτα
Τρόπος παρασκευής
  • Βουτάμε ένα-ένα τα μπισκότα στο χυμό και τα βάζουμε με τη σειρά σε μεγάλη πιατέλα για γλυκά ή σε ένα πυρέξ.
  • Χτυπάμε τη σαντιγί να γίνει πολύ σφιχτή και στρώνουμε τη μισή από πάνω.
  • Από πάνω βάζουμε άλλη μία στρώση μπισκότα με τον ίδιο τρόπο και βάζουμε την υπόλοιπη σαντιγί από πάνω.
  • Το βάζουμε  στο ψυγείο για αρκετές ώρες να παγώσει καλά και πριν το κόψουμε να το σερβίρουμε διακοσμούμε με την τρούφα.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 14144
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (9)
1. 19-05-2011 15:54
 
ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗ ΒΡΊΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΆΣΙΝΗ ΣΑΝΤΙΓΎ Η ΠΩς ΤΗΝ ΦΤΙΆΧΝΟΥΜΕ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΆΣΙΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΠ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ?  
 
ΡΞΗΓΗΣΕ ΤΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...
 
pastaflora
2. 19-05-2011 16:39
 
Εννοει φανταζομαι την Kre torre την φυτικη κρεμα στην πρασινη συσκευασια στα ψυγεια των σ/μ.Εχει το καλυτερο αποτελεσμα σε σαντυγι απο ολες και ειναι ηδη οσο γλυκια χρειαζεται δε θελει εξτρα ζαχαρη  
Το γλυκο σου ειναι πολυ του γουστου μου.Τετοια γλυκα ψυγειο φταχνω συνηθως ευκολα και γρηγορα.Θα το κανω οπωσδηποτε!
 
margarita79
3. 19-05-2011 18:43
 
pastaflora είναι αυτή η σαντιγή που είπε η margarita.Είναι έτοιμη και απλά τη χτυπάς χωρίς να βάλεις ζάχαρη.
 
giwta22
4. 19-05-2011 18:47
 
Margarita να το φτιάξεις όποτε μπορέσεις γιατί είναι πολύ ωραίο και εύκολο.Μπορείς να το διακοσμήσεις και με τριμμένα καρύδια ή ακόμα καλύτερα με φυστίκια Αιγίνης αν δε θέλεις με τρούφα.
 
giwta22
5. 19-05-2011 18:52
 
Όταν το φτιάξετε περιμένω να μου πείτε πως σας φάνηκε.
 
giwta22
6. 19-05-2011 19:35
 
η φυτική σαντιγύ βρίσκεται συνήθως στα ψυγεια των σουπερμαρκετ εκεί που βάζουν και τα βιολογικά προιοντα.
 
MARIATOT
7. 19-05-2011 20:43
 
Αυτη τη σαντιγυ χρησιμοποιώ και γω , αλλά δεν μου γινεται πολύ σφικτή . Οπότε φοβάμαι οτι με τη δευτερη στρωση σαβαγιαρ μηπως καθεται.
 
m54
8. 20-05-2011 10:48
 
ειλικρινά δεν μπορουσα να φανταστώ οτι ηταν αυτη η σαντιγί.... ευχαριστώ ολες σας, εγώ ηδη το κάνω αυτό το γλυκό , αλλά το πράσινο μου κόλλησε τιήταν.....
 
pastaflora
9. 20-05-2011 17:46
 
m54 μην το φοβάσαι αυτό.Να τη χτυπήσεις πολύ για να σφίξει καλά και όταν ετοιμάσεις το γλυκό να το αφήσεις στο ψυγείο για πολλές ώρες για να σφίξει ακόμα καλύτερα.
 
giwta22

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 18/05/11 )