Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Ζυμαρικά arrow Ζυμαρικά με σάλτσα κοτόπουλου και κάρυ
Ζυμαρικά με σάλτσα κοτόπουλου και κάρυ Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από KATERINA71   
Κυριακή, 15/05/11
0109_425
Υλικά
  • 1 πακέτο ζυμαρικά της αρεσκείας σας
  • 2 κ.σ. βιτάμ
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Λίγη ρίγανη
  • 20 περίπου κομματάκια στήθος κοτόπουλο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 πιπεριά
  • Λίγα μανιτάρια φέτες
  • Κάρυ
  • Ασπρο κρασί
  • 1 κουτί κρέμα γάλακτος
  • Αλατοπίπερο
Εκτέλεση
  • Βάζετε σε αντικολλητικό τηγάνι μεγάλο και βαθύ το βιτάμ και το σκόρδο ψιλοκομμένο να ζεσταθεί.
  • Οταν κάψει ρίχνετε το φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μπουκίτσες.
  • Το ανακατεύετε συχνά μέχρι να ψηθεί και προσθέτετε τη ρίγανη.
  • Κόβετε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες χρησιμοποιώντας το εργαλείο για το λάχανο και το βάζετε κι αυτό στο τηγάνι.
  • Προσθέτετε την πιπεριά σε φέτες κι αυτή, το κάρυ και τα μανιτάρια.
  • Σβήνω με άσπρο κρασί.
  • Οταν πιεί το κρασί ρίχνω κρέμα γάλακτος μέχρι την μέση του τηγανιού και αλατοπιπερώνω.
  • Αφήνω να βράσει μέχρι να φουσκώσει και μόλις κάτσει η κρέμα γάλακτος κατεβάζω από την φωτιά για να μην "κόψει".
Σερβίρετε βάζοντας την σάλτσα πάνω στα βρασμένα ζυμαρικά.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (10) | Εμφανίσεις: 10345
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 19/05/11 )