Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σουπιές γιουβέτσι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από KATERINA71   
Τετάρτη, 18/05/11
0110_425
Υλικά
  • 1 μεγαλη σουπια καθαρισμενη και κομμενη σε κυβους
  • 1 ξερο κρεμμυδι
  • μισο ματσακι ανιθο
  • 2-3 ντοματες τριμενες
  • 1 ποτηρακι του κρασιου ούζο
  • αλατι πιπερι 
  • ελαιολαδο
  • κριθαρακι
Εκτέλεση
  • Τσιγαριζουμε το κρεμμύδι με το λάδι και ρίχνουμε τη σουπιά.
  • Σβηνουμε με το ούζο.Προσθετουμε το αλατοπιπερο, τον ανιθο και την ντοματα
  • Το αφήνουμε λίγο να εξατμιστει το ούζο και ρίχνουμε νερό.
  • Προσθέτουμε και το κριθαράκι και ανακατεύουμε τακτικά για να μην κολλήσει.

Επίσης μπορούμε πριν ρίξουμε το κριθαράκι να αδειάσουμε την κατσαρόλα σε ένα ταψί, να προσθέσουμε το κριθαράκι και να το ψήσουμε στο φούρνο.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 7192
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (5)
1. 23-05-2011 18:38
 
Πόσο κριθαράκι βάζουμε
 
giwta22
2. 23-05-2011 20:53
 
Εγώ έβαλα περίπου τα 2/3 απο το σακουλάκι.Μπορείς να το βάλεις και όλο απλά θα αναλογούν λιγότερα κομμάτια σουπιάς σε κάθε πιάτο.
 
KATERINA71
3. 24-05-2011 00:04
 
Ερώτηση:Τις σουπιές τις ψήνουμε σγχρόνως με το κριθαράκι; Μήπως θέλουν λίγο πρωτοψήσιμο να μαλακώσουν;
 
tsigkos59
4. 24-05-2011 13:39
 
ΟΧΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗ , ΤΙς ΚΆΝΕΙ ΚΑΙ Η ΝΤΌΛΛΥ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ 1-2 ΧΟΥΦΤΕΣ ΚΑΥΤΕΨΥΓΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΦΡΕΣΚΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ.!!!
 
pastaflora
5. 24-05-2011 17:53
 
Πολύ ωραίο φαγητό! Εγώ τις αφήνω λίγο να βράσουν αλλά όχι πολύ ίσα να μαλακώσουν λίγο. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το σωστό.
 
voula

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 23/05/11 )