Υλικά - 3 αγγούρια κομμένα σε πολύ λεπτές μακριές φέτες των 3 χιλιοστών πάχους…
- 250 γραμ. σαλάτα του κηπουρού
ή 250 γραμ. σκορδάτο γιαούρτι, ή ρώσικη σαλάτα ή σαλάτα Βουδαπέστης ή σαλάτα τυρί Φιλαδέλφεια ανακατεμένο με τριμμένο σκόρδο και ψιλοκομμένο άνηθο ή μαϊντανό - Μερικά τοματίνια για διακόσμηση (αν θέλουμε τα γεμίζουμε και αυτά με ένα από αυτά τα υλικά)
- Μερικές οδοντογλυφίδες για στερέωμα..
Εκτέλεση - Πλένουμε καλά τα αγγούρια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Απλώνουμε με ένα κουταλάκι κρέμα- σαλάτα όποιο από τα παραπάνω σαλατικά μας αρέσει (ή κάνουμε ποικιλία….) σε όλη την επιφάνεια του αγγουριού και τυλίγουμε σε ρολάκι.
- Καρφώνουμε με μια οδοντογλυφίδα και τοποθετούμε σε πιατέλα. Έτοιμο το ορεκτικό μας.
Εναλλάξ τοποθετούμε και τοματίνια Σερβίρετε παγωμένο Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 9784 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |