Αυτή η συνταγή είναι πολύ απλή και με ελάχιστα υλικά. Θα μπορούσε να "απογειωθεί", προσθέτοντας πολύχρωμες πιπεριές, μανιτάρια και ότι άλλο νομίζουμε ότι μας ταιριάζει. Εγώ την φτιάχνω έτσι γιατί τα παιδιά μου απεχθάνονται τα πολλά πολλά...
Υλικά - 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκιές
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκ. σκόρδο
- 2-3 λεμόνια
- 2 κουταλιές μουστάρδα
- 1 ποτηράκι κρασί
- Κάρυ, αλάτι πιπέρι
- Λάδι
Εκτέλεση
- Τσιγαρίζουμε το χοιρινό στο λάδι.
- Προσθέτουμε τα κρεμμύδια με το σκόρδο ψιλοκομμένα.
- Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την μουστάρδα.
- Κλείνουμε την χύτρα και βράζουμε για 30 λεπτά περίπου (αν δεν χρησιμοποιείτε χύτρα, βράζετε σε κατσαρόλα προσθέτοντας όμως νερό και ελέγχοντας κατα διαστήματα για να μην κολλήσει αλλά να μείνει με λίγο ζουμί)
- Οταν έχει γίνει αλατοπιπερόνουμε, ρίχνουμε το κάρυ και τον χυμό απο τα λεμόνια
Σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες τηγανιτές. Προσθήκη ως Αγαπημένο (15) | Εμφανίσεις: 35766 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |