Υλικά
- 1200 γρ. γαλέο φιλέτο κατεψυγμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- 2-3 ώριμες ντομάτες τριμμένες
- σπανάκι (όσο θέλουμε)
- 1/2 λεμόνι
- λίγο ψιλοκομμένο άνηθο
| |
Υλικά - Τοποθετούμε το ψάρι μας σε ένα ταψί και το αλατοπιπερώνουμε.
- Βράζουμε το σπανάκι μας (για λίγα λεπτά μόνο) και το βάζουμε πάνω από το ψάρι. Προσθέτουμε τη ντομάτα και τον άνηθο, στύβουμε μισό λεμόνι.
- Ψήνουμε στο φούρνο για 1/2 ώρα στους 180°C.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 8366 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |