Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Γλυκά arrow Λαμπροκούλουρα
Λαμπροκούλουρα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Τετάρτη, 13/06/07
Ζύμη όπως τα τσουρέκια.

Εκτέλεση:
Ετοιμάζετε τη ζύμη όπως στο κανονικό τσουρέκι.
Όταν φουσκώσει η ζύμη τη χωρίζετε σε τρία μέρη (σε χοντρά κορδόνια) για να σχηματίσουν πλεξίδα.
Ενώνετε καλά τις άκρες της πλεξίδας και τη βάζετε σε στρογγυλό ταψάκι.
Βάζετε στην επιφάνεια ένα ή περισσότερα κόκκινα αυγά και την αφήνετε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει.
Πριν τη βάλετε στο φούρνο, την αλείφετε με χτυπημένο αυγό και βάζετε κατά διαστήματα ψιλοκομμένα αμύγδαλα.
Ψήνετε στους 200ο βαθμούς για μισή ώρα περίπου.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )