Υλικά - 1 κιλό κιμάς γαλοπούλας
- 1 1/2 κούπες νιφάδες βρώμης (κουάκερ)
- μπαχαρικά μιξ για κοτόπουλο "ΑΝΑΤΟΛΗ" μύλος (όσο θέλουμε)
- 3 κ.γ. σκόνη κρεμμυδόσουπα "Knorr"
- 2 κ.γ. πάπρικα
- λίγο αλάτι
- πιπέρι
- 1 1/2 κ.σ. ξύδι
- 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
- 1 αυγό και 1 ασπράδι
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- ελάχιστο γάλα
Εκτέλεση - Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
- Πλάθουμε για λίγο τη ζύμη να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Βάζουμε τη ζύμη για 1 ωρίτσα στο ψυγείο.
- Βγάζουμε από το ψυγείο και πλάθουμε τη ζύμη μπιφτεκάκια. Να ξέρετε ότι θα σας κολλάει λίγο η ζύμη στα χέρια και λόγω υλικών, αλλά περισσότερο γιατί είναι τέτοια η υφή του κρέατος της γαλοπούλας.
- Βάλτε τα μπιφτεκάκια σε λαδόκολλα στο ταψί.
- Ψήστε στους 180 βαθμούς κελσίου στη μεσαία θέση του φούρνου μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 16768 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |