Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Ινδικό ριζότο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από GINA1   
Παρασκευή, 27/05/11

Το αγαπημένο μου ριζότο.

Υλικά:
  • 1 ποτήρι ρύζι
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
  • 2 κύβους ζωμό βοδινό
  • 1/2κ.γ. κανέλα
  • 4 κ.σ. σταφίδες ξανθές
  • 2 και 1/2 ποτήρια νερό
  • 2κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
  • Σε βαθιά κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά τσιγαρίζω  το κρεμμύδι μαζί με το ρύζι μέχρι το ρύζι να πάρει ενα πιο καστανό χρώμα.
  • Ρίχνω το νερό, την κανέλα και τους κύβους (αλάτι δεν βάζω καθόλου, έχουν αλάτι οι κύβοι).
  • Το αφήνω σε χαμηλή φωτιά να πιεί όλο το νερό και λίγο πριν το τέλος, ρίχνω και τις σταφίδες.

Προσωπικά αυτό το ρύζι τρελαίνομαι να το τρώω σκέτο ή καμιά φορά το συνοδεύω με γιαούρτι αλλά μια χαρά πιστεύω πως θα συνόδευε και οποιοδήποτε κρεατικό.

Προτιμότερες οι ξανθές σταφίδες γιατί η φλούδα τους είναι πιο μαλακή.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 4513
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 01/06/11 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός