Υλικά - 3 πακέτα μπισκότα σφολιατίνια
- 4 φακελάκια άνθους αραβοσίτου βανίλια στιγμής που χτυπιέται με κρύο γάλα
- 800μλ φρέσκο γάλα
- 8 κουταλιές της σούπας σαντιγί
- άχνη για το πασπάλισμα
Εκτέλεση - Χτυπάω την κρέμα στιγμής με το γάλα για 2 λεπτά να πήξει. Βάζω μέσα τη σαντιγί και ανακατεύω.
- Βάζω μία κουταλιά γέμιση στο πυρέξ. Την απλώνω για να κολλήσουν τα μπισκότα. Βάζω μία στρώση σφολιατίνια και βάζω από πάνω τη μισή γέμιση.
- Ξαναβάζω από πάνω άλλη μία στρώση σφολιατίνια και απλώνω από πάνω την υπόλοιπη γέμιση.
- Τρίβω από πάνω ότι μπισκότο έχει μείνει και πασπαλίζω με άχνη.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 8412 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |