Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Κακαβιά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 20/05/07
Υλικά:
1 1/2 κιλό διάφορα ψάρια, (ροφούς, σκορπιούς, συναγρίδες)
1 φλυτζάνι λάδι
2 λεμόνια
αλάτι και πιπέρι

Τρόπος παρασκευής
Καθαρίζετε και αλατοπιπερώνετε τα ψάρια
Τα βάζετε στην κατσαρόλα με νερό ένα δάχτυλο πιό πάνω από τα ψάρια
Βάζετε πολύ δυνατή φωτιά και ψήνετε για 15-20 λεπτά
Λίγο πριν την σβήσετε ρίχνετε το χυμό από τα λεμόνια
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )